Jij maakt het verschil!

Crew Festival Alphen d'Huez 2015Festival Alphen d’Huez, dat op zaterdag 5 september wordt gehouden, is op zoek naar jou! Wil jij op een leuke manier je bijdrage leveren aan het festival en het goede doel? Meld je dan aan als vrijwilliger op het vetste muziekfestival van Alphen aan den Rijn.

Het festival heeft weer bijzonder veel vrijwilligers nodig, om het tot een succes te maken! Kijk hieronder welke rollen er nog open staan en meld je aan 🙂

Zijn er zaken waar je rekening mee moet houden?

Ja, natuurlijk. Je draait shifts van 4, 5, 6 uur of de hele dag. Tijdens zo’n shift draag je een t-shirt van de organisatie. Je bent dan dus het gezicht van het festival. Dit betekent dat je geen alcohol mag drinken en je het de festivalgangers te aller tijden naar het zin wil maken. Als je klaar bent met je shift, moet je helaas het mooie shirt weer uittrekken voor je weer gaat feesten.

Wat krijg je ervoor terug?

Waar een organisatie is, zijn regels. De belangrijkste staan hierboven. Maar je krijgt er natuurlijk ook iets voor terug! En hoe langer je shift, hoe meer wij voor je zullen zorgen. Sowieso krijg je dit:

  • De hele dag toegang tot het festival
  • Een one of a kind Festival Alphen d’Huez 2015 shirt
  • Afhankelijk van je shift muntjes voor drinken/eten op het terrein
  • Lang(er)e shifts worden meegenomen in de backstage catering 

de rollen

12.00 – 00.00 uur

Je zal het net zien, loopt alles helemaal op rolletjes..is er een bandlid kwijt. Of doet het licht het niet en moet er even een gloeilamp worden gescoord. Allemaal van die onvoorziene zaken, die toch echt wel snel opgelost moeten worden. Daar hebben wij jou voor nodig.

Jij redt de dag elke keer opnieuw. Je kunt dus lekker op het terrein rondscharrelen, met als enige voorwaarde dat je absoluut geen alcohol drinkt. Een belangrijke voorwaarde, waar we je echt aan houden.

Een echte Benefietfestival Alphen d’Huez WORK OUT

Voor de opbouw van het licht en geluid van 3 podia zoeken wij nog spierballen. Heb je zin in deze 3 uur durende work-out voor het goede doel en daarna chillen op het festival? Dan is Alphen d’Huez de juiste plek voor jou.

Daarna even omkleden en dan snel genieten van het festival, wat je hebt helpen opbouwen!

Een belangrijke taak. Wil jij s’avonds hulp bieden bij deze belangrijke taak? Sta jij je mannetje en vind je het leuk om een belangrijk onderdeel te zijn van het festival? Dan is dit jouw ultieme vrijwillgers job.

Aanmelden

Lijkt dit je wel wat? Ons ook!

Vul hieronder het formulier in of e-mail naar vrijwilligers@alphendhuez.nl

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Vrijwilliger voorkeur

Je bericht

Of meld je aan via vrijwilligers@alphendhuez.nl