The Pheromones op Alphen d’Huez 2015

Ken je ze nog? The Pheromones waren in 2013 ook te gast. En ze treden nu, in 2015 ook weer op tijdens het Benefiet Festival Alphen d’Huez. Ze knalde van het podium af. Met hun muzikaliteit, strakke sets en top sfeer zowel op als naast het podium zijn zij een zeer gewaardeerde gast op het festival geworden. Wij zijn daarom ook zeer blij dat wij ze weer mogen ontvangen!

The Pheromones

De Nederlandse rockband The Pheromones heeft sinds Juni 2014 hun debuut album uit. De release werd gevierd met een concert in Paradiso.

In Duitsland vonden The Pheromones dé analoge mixing desk van het befaamde festival Rockpalast en besloten daarmee hun debuut album op te nemen in The Pheromones’ eigen Little Heaven Studio.

Hun eerste single ‘Stronger’ werd gebruikt voor een promo van de bekende Amerikaanse serie Californication. Het regende reacties bij Comedy Central die de promo uitzond; ” Wie is die band?” ” Hoe kom ik aan dat vette nummer?” Daar bleef het niet bij. ‘Stronger’ werd na een live radio optreden wekenlang gedraaid bij 3FM en belandde binnen no time op nr 2 in de iTunes Rock Chart. “Een catchy refrein, een catchy gitaar rif, een ouderwetse gitaarplaat. Het regent hier en het gitaar, wat een vette plaat!!”; om met Gerard Ekdom te spreken. 3FM maakte ‘Stronger’ Song of the Week, MTV verkoos de clip tot MTV Must-C en bij TOPPOP3 hielden The Pheromones hun tv-debuut.

Begin 2014 werden 2 songs gebruikt voor de nederlandse speelfilm Supernova die op het prestigeuze filmfestival van Berlijn in première ging. Zanger Marijn Slager, ook wel bekend van de band Nuff Said, componeerde verder de gehele soundtrack van de film.

Eind 2014 kwam de single ‘Hell Yeah’ uit. Wederom een hit.

The Pheromones
Marijn Slager // zang, gitaar
Matthijs Hoitsma // gitaar
Michiel Slager // bass
Tanco Baart // drums

Website The Pheromones >>

Facebook The Pheromones >>

Bekijk hier de hit ‘Hell Yeah’

Bekijk hier de hit ‘Stronger’

Tickets zijn verkrijgbaar voor het festival

De tickets voor Festival Alphen d’Huez komende 5 september zijn 10,00 euro. Je kunt ze online bestellen of direct via de verschillende voorverkooppunten kopen.

Verkooppunten:

Hendrick’s Pub   |  Prins Hendrikstraat 119, 2405 AJ Alphen aan den Rijn

Under the Bridge  |  Hooftstraat 165, 2406 GH Alphen aan den Rijn

Alle Hens  |   Julianastraat 50, 2405 CJ Alphen aan Den Rijn

GBI van Beijeren  |  Eikenlaan 243, 2404 BP Alphen aan den Rijn

Cafe De Hoek  |    Dorpsstraat 50, 2396 HC Koudekerk a/d Rijn

Cafe De Dikke Mug   |  Ambachtsplein 11, 2391 BD Hazerswoude-Dorp