Iets moois voor jezelf shoppen

Net als vorig jaar hebben wij een heuse shop op het terrein staan waar je producten kunt kopen. Van merken zoals La Percha, Vero Moda, It’s A Present en meer. Maar ook de One of a kind Festival Alphen d’Huez t-shirts natuurlijk!

Dit jaar ook Albums en Merchandise van Bands

Wat is er nu mooier dan na het optreden van je (nieuwe) favoriete band ook direct een album en te kunnen kopen. Dus hebben we dit geregeld.

Je merchandise laten signeren!

Ja, echt! We hebben een aantal bands die na het festival nog even komen signeren in de shop. Precieze tijden geven wij op de dag zelf aan. Deze bands zullen onder andere signeren:

  • Sunday Sun
  • Kiss Lickss
  • Mark Foggo
  • Sue the night
  • De Kinderband

 

Win mooie prijzen in de loterij

We hebben ook dit jaar weer een loterij. 3 rondes. Met mooie prijzen. Zoals een weekend cabrio rijden, met een Kersttrip met Van der Valk, Een beautybehandeling van Elements Wellness, Kadobonnen voor La Percha, Kadobonnen voor It’s A Present en nog veel meer. Een lootje kost slechts 1 muntje (of 2,50). Voor iedere ronde hebben we nieuwe lootjes.

Ga met je vrienden op de foto

Lekker even gek op de foto met je liefje of met je vrienden? Dat kan. In de speciale photobooth kun je je verkleden en voor een muntje (of 2,50) een foto laten maken. Je krijgt de polaroid gelijk mee als aandenken.

Tag je foto met #ADH15 en maak bovendien kans op een leuk prijsje

Zet jij je net vereeuwigde polaroid op je timeline van instagram of facebook? dan maak je ook nog eens kans op een leuke prijs.

Laat je kort knippen/scheren

voor het goede doel

 

Kort Kappers komt tussen 17-20 u met zijn kapperstoel vanuit de kapperszaak naar het terrein om mensen kort te knippen voor het goede doel.

Moet jij nodig geknipt worden? Is het nodig om iemand uit je vriendengroep nodig kort te wieken? Dat kan.

Vanaf 10,- (en meer mag natuurlijk) kun je dit laten doen in de stoel bij Richard van Kort Kappers.