Pearl Jamming op Alphen d’Huez 2014

Pearl-JammingOp het festival Alphen d’Huez speelt Pearl Jamming; een bevlogen rockformatie die een ode brengt aan Pearl Jam

Biografie

De ervaren muzikanten brengen een energieke live show zoals we die ook gewend zijn van Eddie Vedder en zijn mannen. Op muzikaal gebied sluiten de rockers naadloos op elkaar aan waardoor alle nummers op indrukwekkende wijze worden uitgevoerd. Niet voor niets stond deze opvallende tributeband in mei 2014 in de finale van The Clash Of The Covers in De Melkweg te Amsterdam.

Goed geoliede machine

De band klinkt als een goed geoliede machine die over je heen dendert. Met hoogstaande solo’s, strakke ritme sessie en een zanger die klinkt als Eddie zijn ze niet te onderscheiden van het echte werk. Het is voor de Pearl Jam-fan dan ook een ‘must’ om deze gasten aan het werk te zien.
Prettige bijkomstigheid is dat niet alleen de krakers van de jaren 90 gespeeld worden, maar dat er ook ruimte wordt gecreëerd voor nummers van de laatste cd’s. Een zaal of festival weet dat het met Pearl Jamming kwaliteit en professionaliteit in huis heeft gehaald om hun bezoekers het beste te geven wat Pearl Jam te bieden heeft.

Website

http://www.pearljamming.nl/

 Nieuwsgierig geworden? Check de video’s: