Mensergerjeniet op Alphen d’Huez 2014

MensergjenietOp het festival Alphen d’Huez in Alphen aan den Rijn speelt de band Mensergerjeniet; dé swingende Nederlandstalige ska band uit Alphen aan den Rijn

Biografie

De liedjes in een ska & reggae-jasje over vriendschap, liefde, verdriet en de dagelijkse bezigheden uit het leven worden ondersteund door onmiskenbare gitaarsolo’s, swingende drumbeats, laidback basloopjes en scheurende blaasthema’s. Een grote dosis enthousiasme & de interactie met het publiek resulteert in een vrolijke skank en een sfeervol gebeuren op het podium.

Doe Maar

Geïnspireerd door jeugdsentiment Doe Maar is Roy (zanger, gitarist & tekstschrijver) met een duidelijk plan opzoek gegaan naar muzikanten met dezelfde ideeën over muziek maken. In maart 2003 begonnen Roy, Dirk (sologitarist) en Bas (bassist) hun passie vorm te geven door gezamenlijk nummers te schrijven. In onder andere Alphen aan den Rijn, waar grotendeels tijdens repetities nummers worden uitgewerkt, hebben er in de loop der jaren een aantal wisselingen plaats gevonden met muzikanten. Het heeft uiteindelijk geleid naar de huidige formatie.
Met Paul op drums – en zo nu en dan verrassende gastmuzikanten – is het mogelijk om de muziek te creëren waar MEJN voor staat:

Swingende, vrolijke en bovenal aanstekelijke ska! Check de website voor nog meer leuke informatie of Facebook.

Nieuwsgierig geworden? Check de muziek