Mark Foggo afsluiter van Festival Alphen d’Huez 2015

MARK FOGGO sluit de 5e editie van Festival Alphen d’Huez af. Het unieke benefiet festival dat op zaterdag 5 september plaatsvindt in Alphen aan den Rijn, kende al een mooie line up met o.a. The Pheromones, Sunday Sun en Sue the Night, The Dirty Denims, Yellow Grass, Texas Radio en An Adverse Copy. Nu hebben zij ook een waardige afsluiter gevonden in de internationale act Mark Foggo.

Een goede, gezellige en muzikale festivaldag afsluiten met een feestje!
Zegt Danny Hessing van de festival organisatie over het boeken van Mark Foggo.

Mark Foggo speelt catchy SKA

mark-foggo-afsluiter-festival-alphendhuez-2015Foggo maakt al sinds zijn 14e snelle, harde en catchy feel-good muziek en is een van werelds bekendste namen in ska. Hij heeft door de jaren heen wereldwijd bekendheid verovert met zijn ijzersterke, entertainende en overweldigende live shows. Na ‘Ska Pig’ zijn er nog zo’n 9 full length albums en een reeks aan EP’s en singles uitgebracht.

Zijn laatste album ‘MAD’, uitgebracht in 2010, laat vele muziekstijlen zien en bizarre songwriting skills. Hij gaat van Britse Ska naar zuidelijke Rockabilly en van Punk naar Poprock.

Bekijk en beluister hier wat hits van MARK FOGGO


Datum en locatie van het Festival

Zaterdag 5 september wordt het muziek festival gehouden. En net als vorig jaar is de locatie van het festival op het Q-Park terrein naast het NS-station van Alphen aan den Rijn.

Online tickets kopen

Nieuw dit jaar is dat de tickets ook online besteld kunnen worden via alphendhuez.nl/tickets

Tickets zijn te koop bij de volgende verkooppunten

Hendrick’s Pub | Prins Hendrikstraat 119, 2405 AJ Alphen aan den Rijn
Under the Bridge | Hooftstraat 165, 2406 GH Alphen aan den Rijn
Alle Hens | Julianastraat 50, 2405 CJ Alphen aan Den Rijn
GBI van Beijeren | Eikenlaan 243, 2404 BP Alphen aan den Rijn
Cafe De Hoek | Dorpsstraat 50, 2396 HC Koudekerk a/d Rijn
Cafe De Dikke Mug | Ambachtsplein 11, 2391 BD Hazerswoude-Dorp

Sponsors

Editie 2015 wordt gesponsord door o.a. Nuon Foundation, BA Solutions, RUWI Woonidee, DVS Data Intelligence, KT Events en NIECAR.

Opbrengst naar KWF Kankerbestrijding

Het festival is een combinatie van een dag goede live acts, een overheerlijke festival sfeer en een mooie opbrengst voor het goede doel.

In de eerdere edities van dit unieke muziekfestival in Alphen aan den Rijn is totaal meer dan 40.000 euro opgehaald voor KWF Kankerbestrijding. Afgelopen editie stond de teller alleen al op: 20.133,28 euro. Dit is ook de uitdaging voor deze editie.