HansO Installatietechniek hoofdsponsor Alphen d’Huez

Hans-OHet Alphense muziekfestival Alphen d’Huez heeft een nieuwe hoofdsponsor voor editie 2015: Hans Overbeek van HansO Installatietechniek meldde zich uit eigen beweging en geeft daarmee zijn steun aan het benefietfestival op 5 september aanstaande.

“Hoe het festival is ontstaan vind ik erg mooi”, aldus Hans Overbeek. “Dat één van de organisatoren in 2011 de Alpe d’Huzes heeft beklommen voor zijn vader, en dat daar een muziekavond en inzamelingsactie in Het Kasteel voor werd opgetuigd.”

Muziek, plezier en KWF steunen

Nu is Alphen d’Huez, het festival dat zijn naam mede gebaseerd heeft op de beroemde Franse berg, vier succesvolle edities verder. Met fietsen heeft het allang niet meer te maken. Muziek, plezier en het ophalen van zoveel mogelijk geld voor KWF Kankerbestrijding, dat is waar het festival om draait. Dat is wat Hans Overbeek zo aanspreekt: “In mijn omgeving zijn al veel mensen geconfronteerd met kanker. Eén van hen is mijn oom. Hij is nog altijd mijn voorbeeld. Een man die recht voor zijn raap was, met humor, maar bovenal stond hij altijd voor iedereen klaar. Hij is één van de redenen dat ik Alphen d’Huez sponsor”.

Metallica met de paplepel

Uiteraard heeft Hans Overbeek ook iets met muziek. “Op het festival ga ik vooral voor de tributebands, die spelen in het HypotheekAdviesHuis. Mijn ouders luisterden al naar Metallica en Guns N’ Roses. Dus ja, we gaan er een leuke, maar ook zinvolle dag van maken. En die hele grote Wet ‘n Wild burger die verkocht gaat worden: daar ga ik ook voor!”, lacht hij.

Het persoonlijke, dat vind ik belangrijk

HansO focust op de service en onderhoud van verwarmings- en warmwatersystemen en de installatie daarvan. “Als installateur en servicemonteur bied ik de service van de grote bedrijven, met het persoonlijke contact van de kleine ondernemer”. Hans heeft met vier andere zelfstandigen ook een 24 uurs service. “Daardoor kan de klant altijd terecht, en in geval van nood snel geholpen worden.”

Tickets voor het festival

Naast HansO Installatietechniek helpen vele sponsoren het festival mogelijk te maken, waaronder Nuon Foundation, Ruwi Woonidee, NIECAR, BA Solutions, KT Events, DVS Data Intelligence, Sakura Finetek, GBI van Beijeren en Adfocom. Een groot aantal tickets voor het festival is al verkocht. Tickets kosten 10 euro en zijn te koop via www.alphendhuez.nl, bij Hendrick’s Pub, Under the Bridge, Alle Hens, GBI van Beijeren, Café De Hoek (Koudekerk) en Café De Dikke Mug (Hazerswoude-Dorp).

 

Kom in contact met HansO Installatietechniek >>