Geen Festival Alphen d’Huez 2016

Het besluit is genomen; er komt geen Festival Alphen d’Huez 2016

5 schitterende edities met als climax Festival Alphen d’Huez 2015: 1.400 bezoekers, 17 live acts en ruim 30.000 euro voor KWF Kankerbestrijding. Daar kijkt de organisatie met veel plezier en ongelofelijk trots op terug. Voor Danny, Ester, Peter, Rob, Milja en Mijke is het ook goed zo. Zij stappen uit de kern organisatie (9 totaal) van het festival. Een weloverwogen beslissing.

“Het organiseren van Festival Alphen d’Huez is bijna een 2e baan. Een groot gedeelte van het jaar zet je je in en wordt er veel van je verwacht. Als je iets doet dan wil ik er ook voor 100% voor gaan. Na 5 jaar is het mooi geweest en heb ik ervoor gekozen om er mee te stoppen. Ik kijk met heel erg veel plezier terug op de ongelofelijk grote prestatie die we met mijn vrienden, kennissen, en alle vrijwilligers, sponsors en leveranciers hebben neergezet. En ben heel wat ervaring en plezier rijker!” Aldus Rob van Gils, die de overall organisatie voor zijn rekening nam.

De overgebleven leden uit de organisatie; Marcel, Mark en Monique hebben met elkaar besloten dat het voor hen in 2016 niet haalbaar is om de kern organisatie van het festival op te pakken.

“Met pijn in mijn hart geef ik toe dat daarmee de toekomst van Festival Alphen d’Huez daarmee op losse schroeven komt te staan. Maar ook ik kijk met trots op 5 hele mooie edities terug. Samen met je vrienden, familie en kennissen tot zoiets moois in staat zijn, dat is toch fantastisch?. Hoewel ik niet uit de organisatie stap samen met Marcel en Mark hebben we geen plannen gemaakt voor 2016. Om dezelfde reden als de rest van de organisatie die is gestopt na 5 edities. Je moet je er helemaal voor in kunnen zetten, anders moet je het niet doen. Vandaar de keuze om het niet door te laten gaan dit jaar.“ Aldus Monique Bruijn.

De voltallige organisatie bedankt alle vrijwilligers, sponsors en bezoekers voor het gestelde vertrouwen en hopen op begrip.

Je kunt ons altijd e-mailen met vragen, ideeën etc: alphendhuez@gmail.com