De Skaggerz op Alphen d’Huez 2014

De-SkaggerzOp het festival Alphen d’Huez in Alphen aan den Rijn speelt de band De Skaggerz; Nederlands hardste party-reggae-ska-punk band

Alles wat je niet wil weten

Sinds jaar en dag brengen De Skaggerz de hardste party-reggae-ska-punk naar de Nederlandse podia en festivals. De zes merkwaardige wezens waaruit de band bestaat slagen er telkens weer in om alledaagse momenten om te toveren in ware zweetsessies waar je als bezoeker geheid met meer energie uit komt dan dat je er in ging. Alle zes hebben ze een groot hart voor de muziek, maar bij de shows gaat het vooral om één ding: samen met het publiek een feestje bouwen dat zijn weerga niet kent!

Meer dan ruig randje

De Skaggerz spelen en zingen over de liefde, sprookjes, pensioenen en te dure concertkaartjes. Over hoe mooi de wereld is, of juist niet. Over plezier, aso’s en meisjes. Dit alles gehuld in een kleurrijke jas van dampende ska met een meer dan een ruig randje. Like de Facebookpagina zodat je altijd up to date bent, bemachtig de sticker, bezoek de site, de EP (en binnenkort dus het album!) en wordt zelf ook een echte Skagger!

Nieuwsgierig geworden? Check de vid’s: