Bob Color presenteert Festival Alphen d’Huez 2015

Bob Color aka Rob Wiedijk presenteert dit jaar Festival Alphen d’Huez 2015. Daarnaast zal hij ook lekkere plaatjes draaien met zijn speciale one man show! Hij heeft daardoor een hele belangrijke rol voor Festival Alphen d’Huez 2015! Een drukke rol ook met 16 live acts. Maar dat is geen probleem voor deze doorgewinterde showman. 

Bob Color one man show op Festival Alphen d’Huez 2015

1150747_497724526975890_369598408_oBob-Color’s-So-Low-Can-You-Go-Solo-Show: The Human Jukebox Bob zingt wat het publiek kiest! Welke serieuze poplegende durft er nou met een ‘orkestband’ het veeleisende Nederland-publiek aan.

Bob Color durft alles. Na 16 jaar met zijn eigen band door Europa gereisd te hebben gaat hij nu als 1-mans-circus de wereld rond. Hij heeft verschillendende programma’s, maar meestal in hij de ‘Human Jukebox’. Iedereen krijgt een ‘menu-lijst’ met daarop 200 titels van liedjes en een stapeltje stembiljetten. Hij laat het publiek de keuzes maken. Van rustige, minder bekende liedjes tot wilde feestnummers. Een mix van pop, soul, rock, funk, ska, blues en reggae… Ook bekende hits, maar nooit plat. Geen ‘I Will Survive’, geen Abba of andere uitgekauwde doorsnee. Het merendeel van de songs is 70-er en 80-er jaren, maar ook Jump-jive, Rock-a-billy en oude Soul komen voorbij. En van later datum zijn er Ska (Madness, Specials, Desmond Dekker) en 80-er jaren New-wave (Blondie, Ian Dury, Talking Heads). Maar ook Greenday, Nickelback en Red Hot Chilli Peppers staan op de lijst.

Dat wordt weer dansen!

En als men wil dansen zitten er ook nog 20 recente nummers in Bob’s hoofd: van o.a. Outkast, Maroon 5, Uncle Cracker en Black Eyed Peas tot Chemical Brothers en Fatboy Slim. Maar alles hangt af van de plek, het tijdstip, de sfeer, de stemming van het publiek en de grillen van Bob. Met afstandsbediening in de hand gaat ie net zo makkelijk op stap met Nancy Sinatra of Ray Charles. Of hij grooved er op los met zwetende funk van oa. Isley Brothers, Undisputed Truth, Average White, Aretha Franklin, Staple Singers en Curtis Mayfield.

Tickets zijn verkrijgbaar voor het festival

De tickets voor Festival Alphen d’Huez komende zaterdag 5 september zijn 10,00 euro. Je kunt ze online bestellen of direct via de verschillende voorverkooppunten kopen.

Verkooppunten:

Hendrick’s Pub   |  Prins Hendrikstraat 119, 2405 AJ Alphen aan den Rijn

Under the Bridge  |  Hooftstraat 165, 2406 GH Alphen aan den Rijn

Alle Hens  |   Julianastraat 50, 2405 CJ Alphen aan Den Rijn

GBI van Beijeren  |  Eikenlaan 243, 2404 BP Alphen aan den Rijn

Cafe De Hoek  |    Dorpsstraat 50, 2396 HC Koudekerk a/d Rijn

Cafe De Dikke Mug   |  Ambachtsplein 11, 2391 BD Hazerswoude-Dorp