Bass ’n Shaw op Alphen d’Huez 2014

bass-n-shawOp het festival Alphen d’Huez in Alphen aan den Rijn speelt Bass ’n Shaw feat. 3 MC’s

Biografie

Bass ’n Shaw is een Hip hop producerduo. Zij produceren voor grote MC’s. Op Alphen d’Huez staan zij met 3 bekende Nederlandse rappers op het podium. Bass ’n Shaw featering Alexander de Grote, Lyrische Hoogstand en De Alliantie.

Ben jij klaar voor dikke beats met woordenkunst?

Alexander de Grote

Alexander de Grote, pseudoniem voor Alex Schoneveld. Deze Alphense rapper staat bekend om zijn goede teksten op old school beats en zijn energieke optredens. Eerder stond hij in het voorprogramma van Jawat en op festivals als Zomerjam. Bekijk Alexander de Grote op Facebook.

Lyrische Hoogstand

Het Zwolse duo staat bekend om scherpe teksten, wordplay met een oldschool sound. Of het nou op maat gemaakte nummers zijn voor de Provinciale Staten, lokale gemeenten, verenigingen of bedrijven. Of het nou voorprogramma’s zijn voor Typhoon, Diggy Dex, de Jeugd van Tegenwoordig of K-Liber. Van kleine cafes tot grote zalen. Buiten of binnen. Het rappende duo bezit een rijk cv. Bekijk Lyrische Hoogstand op Facebook.

De Alliantie

Voorprogramma van onder andere Jack Parow, Typhoon, Dion Masé, Adje&Reverse, Surya&Robian, Van Kwaad Tot Erger, Hef, Zwart Licht en vele anderen.
Nummer 2 rapact van Nederland onder de 21 volgens de Popunie. Bekijk De Alliantie op Facebook.

Nieuwsgierig geworden? Check YouTube