opbrengstBenefietfestival Alphen d’Huez 2014 is een feit. Het was een prachtige dag met meer dan 1.000 bezoekers.  Inmiddels is het Q Park terrein weer in oude staat teruggebracht.

Opbrengst voor KWF Kankersbestrijding is bekend

Editie 2014 heeft € 20.133,28 opgebracht!

Dat is een kers op de taart!

Fantastisch dat we de het te doneren bedrag vergeleken met vorig jaar ruim hebben verdubbeld.

En ook het festival is een succes te noemen

Het festival zelf mag zeker niet onder stoelen of banken worden geschoven. Het was een  geweldige droge dag waarop alles vanuit de organisatie soepel liep ( op een paar vergeten opscheplepels en kleinvallende XL shirts na). Meer dan 1.000 bezoekers zich konden vermaken met de te gekke 11 bands, 4 barren, 3 eethoekjes, een ijscokar en koffiekar. Mee konden doen met een goedgevulde loterij en voor stuntprijzen konden shoppen!

Het terrein leende zich prima voor het festival en de aanwezige picknickbanken maakten het een prettige plek om te vertoeven terwijl de ene naar de andere vette sound om je oren te horen waren.

11 fantastisch live acts

De programmering was net zoals het festival en de opbrengst: EEN SUCCES!

Bass ’n Shaw cooler dan cool. Had nog weinig publiek, maar dat verdiende zij wel! Top.

George Baker, ouwe held, gaf zich helemaal aan het publiek en zong de knallers waar iedereen op hoopte  “Una Paloma Blanca” en “Little Green Bag”. The Cool Quest funkte het Under The Bridge Stage! Binnen no time stonden alle aanwezige bezoekers mee te deinen. Een top act te noemen. Handsome Poets zorgden voor een vol terrein en kippenvel tijdens hun optreden. Een perfect passende band!

De Skaggerz en Mensergjeniet gaven aan de naam SKA een overheerlijk nederlands tintje. Bas Paardekooper zorgde voor doodstille momenten waar alleen nog het gieren van de gitaar te horen was.

Pearl Jamming werd meer dan eens niet van echt onderscheidden. De ongelofelijk goeie gelijkenis zorgden voor een rocking eve.

Voodoo People sloot af met een knallend einde! Nog even werd het een uur keihard knallen met de rocking beats van The Prodigy. De laatste beetjes energie werden hierdoor weggedanst en gesprongen.

Om 00.00u was het festival alweer ten einde.

Voor het goede doel

En wat is er leuker te weten, dat alles wat je doet op zo’n dag ook ten goede komt van een goed doel? In dit geval KWF Kankerbestrijding! Van elk drankje, hapje, lootje, artikel gaat de opbrengst naar KWF. Fantastisch toch?!

Artikel AD Ook de pers heeft het festival flink op de kaart gezet:

Bekijk hier het artikel van dichtbij.nl >> 

Bekijk hier het artikel van Alphens.nl >>

Bekijk hier het item van Alphen Stad FM >>

Bekijk hier het artikel van Alphens.nl over de opbrengst >>

Bekijk hier het artikel van Alphen stad FM over de opbrengst >>

 

Bekijk hier alvast wat foto’s van deze mooie dag in september:

Bekijk alle foto’s op Facebook >>