3e podium en extra acts voor Festival Alphen d’Huez 2015

Dit jaar doet de organisatie van festival Alphen d’Huez er een schepje bovenop: een derde muziekpodium, met zes extra acts en een groter festivalterrein. Op zaterdag 5 september is het zover.

Extra podium voor Festival Alphen d’Huez 2015

Elk jaar een verrassing. Dat is de organisatie van het festival tot nu toe altijd gelukt. Dit jaar is het onder meer een extra podium! Op dit (tent)podium, pal naast het NS-station van Alphen aan den Rijn, treedt een aantal steengoeie tribute bands op; KISS LICKSS (Kiss tribute), BOYS NAMED SUE (Johnny Cash tribute) en GUNZ N ROZES (Guns ’n Roses tribute) en THE METALLICAS (Metallica tribute). Maar ook trapt ’s middags op dit podium de KINDERBAND het festival af met muziek voor de allerkleinste festivalgangers. En zal BOB COLOR zijn speciale One Man Show opvoeren.

Derde podium krijgt de naam Het HypotheekAdviesHuis

Het podium is gevestigd in een festivaltent met een eigen bar. De tent krijgt de naam: het HypotheekAdviesHuis, vernoemd naar de sponsor. Die heeft gezorgd dat de tent er dit jaar kan staan. HypotheekAdviesHuis is daarmee één van de drie podiumsponsoren voor Festival Alphen d’Huez 2015.

hypotheekadvieshuis_alphendhuez2015

Extra podium voor Festival Alphen d'Huez 2015Groter festivalterrein!

De verrassingen houden niet eens op met het extra podium en de extra acts. Om de tent daadwerkelijk te kunnen neerzetten, was een extra stuk parkeerterrein van Q-Park nodig.

Letterlijk naast de Appel

 

Door het grotere stuk terrein, staat festival Alphen d’Huez dit jaar letterlijk naast de Appel van Alphen aan den Rijn. Het terrein biedt straks ruimte aan 1500 bezoekers, tegen 1000 bezoekers in 2014. Je kunt er onder andere headliners Sue The Night, Mark Foggo en Sunday Sun gaan zien.

De opbrengsten gaan naar KWF Kankerbestrijding.

Zorg dus dat je erbij bent op 5 september!

Totale line up bekijken >>

Tickets kopen >>

Alle sponsoren bekijken >>